کد خبر : 81853

جزئیات وام بلاعوض 100 میلیونی

جزئیات وام بلاعوض 100 میلیونی

شرایط پرداخت وام 100 و 200 میلیونی دولت به این یارانه بگیران منتشر شد.

 وام یکی از ترفندهای دنیای اقتصاد برای ایجاد آسایش در زندگی مردم است و امروزه یکی از راهکارهایی است که مردم از آن برای تأمین نقدینگی لازم برای کارهای مختلف خود استفاده می‌نمایند. وام بانکی مجموعه‌ای از وام‌ های قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی وسوسه‌برانگیز است. صاحبان مشاغل، زوج‌های جوان، کارآفرینان،‌ مسکن‌جویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ می‌تواند از  وام  بانکی به‌عنوان یک وجه کمکی بهره‌مند شود.

عیدی یلدایی دولت با وام بلاعوض 100 میلیون تومانی

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی فرم ج متقاضیان را قرمز می‌کند گفت: با همکاری سازمان بهزیستی ۱۰ هزار مسکن برای مددجویان این سازمان ساخته می شود.

اکبر نیکزاد در آیین امضای همکاری مشترک با سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: بر اساس تفاهمنامه با بهزیستی 10 هزار واحد مسکونی برای افراد دارای معلولیت و مددجویان شهری فاقد زمین و مسکن تحت پوشش بهزیستی در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: سازمان بهزیستی به هر متقاضی واجد شرایط 100 میلیون تومان وام بلاعوض پرداخت می‌کند.

رئیس بنیاد مسکن با اشاره به رفع مشکل پرداخت وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی افزود: بر این اساس دو مشکل عمده این وام یعنی عدم پرداخت وام در شهرهای زیر 25 هزار نفر و زنجیره‌ای نبودن ضمانت حل شده و روند پرداخت وام تسریع شده است.

نیکزاد با یادآوری اینکه آذرماه سال گذشته، وام 200 میلیون تومانی مسکن روستایی تصویب شد اما روند پرداخت آن با موانعی روبرو شد گفت: با توجه به این مسئله به روستائیان اعلام کردیم با همان 100 میلیون تومان کار ساخت واحدها را انجام دهند تا مشکل وام برطرف شود. با توجه به آغاز پرداخت وام 200 میلیون تومانی، 45 هزار نفر مشمول دریافت ما به‌التفاوت وام 100 میلیون تومانی می‌شوند که تاکنون 5 هزار قرارداد با بانک امضا شده است.

وی با بیان اینکه نرخ سود تسهیلات 200 میلیون تومانی 5 درصد است و 18 درصدی مابقی را دولت پرداخت می‌کند تاکید کرد: استفاده از این تسهیلات باعث می‌شود تا فرم ج دریافت کنندگان قرمز شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه دولت به ازای هر واحد 46 میلیون تومان ما به التفاوت یارانه تسهیلات را پرداخت می‌کند تصریح کرد: روستائیان اگر در جایی با مشکل دریافت وام 200 میلیون تومانی یا متمم 100 میلیون تومانی آن مواجه شدند به شعب بنیاد مسکن مراجعه کرده تا ما سریعا این موضوع را پیگیری کنیم.

 

نیکزاد با بیان اینکه گره وام مسکن روستایی با پیگیری‌های تمام مسئولان و در راس آنها رئیس جمهوری برطرف شد بیان کرد: وام 200 میلیون تومانی در شهرهای زیر 25 هزار نفر نیز پرداخت می‌شود. این شهرها همان روستاهای سابق هستند که 10 تا 15 هزار نفر جمعیت دارند.

وی همچنین با بیان اینکه بانک‌ها همکاری خوبی با بنیاد مسکن در پرداخت وام دارند گفت: تمام ضوابط و آیین‌نامه‌های مربوطه برای پرداخت وام به بانک‌های عامل اعلام شده است.

نیکزاد از تامین سیمان رایگان مناطقی خبر داد که به دلیل سیل یا زلزله دچار خسارت شده‌اند از سوی بنیاد مستضعفان خبر داد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین از مشارکت با شهرداری تهران برای ساخت بزرگترین پارکینگ طبقاتی ایران با ظرفیت 3600 خودرو در شهرری خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این مراسم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده 160 هزار واحد طی 3 سال برای مددجویان سازمان بهزیستی ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: حدود 100 هزار نفر در سامانه ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی ثبت‌نام کرده‌اند که تا 36 ماه آینده آنها را خانه‌دار خواهیم کرد./فارس

خبر خوش برای یارانه بگیران متقاضی وام

مدیرکل توسعه تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آغاز فرآیند ثبت‌نام پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به تعاونی‌ها اعلام کرد: تعاونی‌های دانش بنیان، زنان، فراگیر ملی و تعاونی‌های مشمول طرح روستا تعاون که ۷۰ درصد اعضایشان را افراد تحت پوشش سه دهک درآمدی تشکیل دهند، می توانند با مراجعه به سامانه جامع بخش تعاون از وام و تسهیلات قرض الحسنه بهره‌مند شوند.

تعاونی‌ها بنگاه‌های اقتصادی مردم نهاد هستند که علاوه بر مزایای اقتصادی و اجتماعی، در توزیع عادلانه ثروت و درآمد، اشتغالزایی، رشد اقتصادی و کاهش فقر و شکاف طبقاتی اثرگذارند اما تشکل‌های تعاونی علیرغم گره‌گشایی از نبود نقدینگی و مسایل و مشکلات مالی رنج می‌برند.

به اعتقاد کارشناسان و فعالان بخش تعاون، از مهمترین مشکلات اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها وجود قوانین و محدودیت‌های دست و پاگیر بانک‌ها در تأمین اعتبارات و تسهیلات است و با توجه به بروکراسی‌های اداری و بانکی، تشکل‌های تعاونی در تامین نقدینگی و دریافت تسهیلات ارزان قیمت و کمک بهره دچار مشکل هستند.

یکی از موارد تقویت و توسعه تعاونی‌ها حمایت‌های مالی و تسهیلاتی برای رونق و ایجاد اشتغال در بخش تعاون است و اگر نقدینگی با روش‌های ساده‌تری در اختیار بنگاه‌های تعاونی قرار گیرد بسیاری از مشکلات تعاونی‌ها برطرف می‌شود. بر همین اساس وزارت تعاون فرایند ثبت نام تعاونی‌ها برای دریافت وام و تسهیلات قرض الحسنه را در دستور کار قرار داده است.

آنطور که سیدمعین هاشمی ـ مدیرکل توسعه تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته فرایند ثبت نام پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به تعاونی‌ها از دهم آبان ماه آغاز شده و بر این اساس تعاونی‌های دانش بنیان، زنان، فراگیر ملی و تعاونی‌های مشمول طرح روستا تعاون که حداقل ۷۰ درصد اعضای آن از افراد تحت پوشش سه دهک درآمدی تشکیل شده باشد، می‌توانند با مراجعه به بخش مشوق‌ها و حمایت‌های سامانه جامع تعاون به نشانی https://taavoni.mcls.gov.ir درخواست خود را به منظور بهره‌مندی از این تسهیلات ثبت کنند.

وی یکی از بندهای حمایتی برای تقویت و توسعه تعاونی‌ها در کشور را پرداخت تسهیلات کم‌بهره و قرض‌الحسنه به تعاونگران عنوان کرده و می‌گوید: یکی از اهداف تعیین‌ شده در قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، اختصاص ۳۰ درصد درآمدهای حاصل از واگذاری به بخش تعاون کشور است که در صورت محقق شدن این امر تحولی عظیم در بخش تعاون رقم خواهد خورد.

کلیه افرادی که قصد استفاده از خدمات مختلف سامانه جامع و هوشمند تعاونی را دارند، باید ابتدا مراحل ورود به سامانه را طی کنند. برای استفاده از خدمات سامانه، افراد می‌توانند به صورت عضو و یا به صورت مهمان به سامانه وارد شوند اما به طور کلی برای استفاده از خدمات غیر حضوری سامانه بهتر است که افراد عضویت خود را در این سامانه به ثبت برسانند. از این رو متقاضیان باید به سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون به نشانی taavoni.mcls.gov.ir مراجعه کرده و وارد گزینه درخواست/ اعلان عضویت در تعاونی شوند و فرایند تکمیل فرم ثبت نام را دنبال کنند.

مطابق بند "ب" سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، حمایت دولت از تشکیل و توسعه تعاونی‌ها از طریق روش‌هایی از جمله تخفیف مالیاتی و ارائه تسهیلات اعتباری حمایتی به ‌وسیله کلیه مؤسسات مالی کشور و همچنین اعطای تسهیلات (وجوه اداره شده) برای تقویت تعاونی‌ها و نوسازی و بهسازی بنگاه‌های اقتصادی غیردولتی با اولویت بنگاه‌های واگذار شده پیش ‌بینی شده است./ ایسنا

 

ارسال نظر
نظرات کاربران
بیشتر
دیگر رسانه ها