کد خبر : 43276

استقلال و فاجعه‌ای به نام واردات خارجی


استقلال و فاجعه‌ای به نام واردات خارجی

باشگاه استقلال در سال‌های گذشته بازیکنانی را به خدمت گرفته است که بار فنی بالایی برای این تیم نداشته‌اند، اما بدهی‌های سنگین ارزی را روی دست آبی پوشان قرار دادند.

به گزارش مهر ، با اعلام وزارت ورزش و جوانان، سرخابی‌های تهران به دلیل انباشته شدن بدهی‌های خارجی تا اطلاع ثانوی حق استخدام مربی و بازیکن خارجی را ندارند که این تصمیم با واکنش‌های متفاوتی از سوی کارشناسان مواجه بوده است.

نگاهی به همه خرید‌های خارجی استقلال نشان می‌دهد که شاید تصمیم وزارت ورزش در این خصوص چندان هم بی ربط نبوده چرا که در تیم استقلال بیشتر از آنکه بازیکنان با کیفیت مطلوب استخدام شوند، بازیکنانی از کشور‌های خارجی به کار گرفته که از سطح کیفی بالایی برخوردار نبوده و با کمترین بهره وری و تعداد بازی‌های کم، تنها عامل بالا رفتن میزان بدهی‌های این باشگاه بوده‌اند. از بازیکنانی که مصدوم آمدند، تا بازیکنانی که بازی نکرده رفتند و بازیکنانی که پنجره نقل و انتقالاتی را بستند.

آبی‌ها در طول تاریخ کلاً ۴۷ بازیکن خارجی داشته‌اند که ۱۹ بازیکن خارجی آن‌ها تعداد بازی‌های شان حداکثر دو رقمی شده است. در این بین نفراتی بوده‌اند که حتی بدون یک دقیقه بازی رسمی این تیم را ترک کرده و پول هنگفتی بابت این حضور بدون بازی دریافت داشته‌اند.

در بین این نفرات دو دروازه‌بان حضور دارند که بدون بازی کردن استقلال را ترک کرده تا مشخص نشود اصلاً فلسفه حضور آن‌ها در این تیم چه بوده است.

اولین خرید عجیب از برزیل آمد

اولین بازیکن خارجی استقلال که یک خرید «پِرت» از آب در آمد، چهارمین بازیکن خارجی این تیم بود که در سومین دوره از لیگ برتر از برزیل می‌آمد. رافائل گومز مدافع برزیلی که در یک فصل تنها ۲ بار در ترکیب آبی پوشان قرار گرفت تا اولین خرید عجیب خارجی این تیم باشد. گومز اولین خارجی بی بهره استقلال بود، اما آخرین آن‌ها نبود و پس از او نیز آبی‌ها در لیگ برتر بار‌ها خرید‌هایی داشتند که حضورشان در این تیم با سئوال همراه بود.

بازیکنانی که بازی نکردند

استقلالی‌ها تاکنون ۱۹ بازیکن خارجی به خدمت گرفته‌اند که تعداد بازی‌های آن‌ها کمتر از تعداد انگشتان دو دست است و در این بین ۳ بازیکن هم دیده می‌شوند که بدون انجام بازی از این تیم رفتند. ۲ دروازه‌بان و ۲ هافبک، خارجی‌هایی هستند که به استقلال آمدند و بدون حتی یک بازی رسمی از این تیم رفتند. اولین بازیکن خارجی که بدون بازی از این تیم رفت، لادو آخالا مهاجم اهل کشور گرجستان بود که در سال ۸۳ به این تیم پیوست و بدون بازی جمع آبی پوشان را ترک کرد. لیام ردی دروازه بان اهل کشور استرالیا در سال ۹۱ به آبی پوشان پیوست و بدون آنکه حتی دقیقه‌ای بازی کند از این تیم جدا شد. لیام ردی بیست و سومین خرید خارجی این تیم بود. بیست و هشتمین خرید خارجی استقلال هم دروازه‌بانی بود که در سال ۹۳ به این تیم پیوست و حتی یک دقیقه فرصت بازی پیدا نکرد. این دروازه بان کسی نبود جز آلبرتو داسیلوا. آبی‌ها در سال ۹۳ یک تجربه ناموفق دیگر هم در این زمینه داشتند. هلمکه هافبک آلمانی که در این تیم حضور یافت و بدون بازی از آن جدا شد. در مورد هلمکه گفته می‌شد این بازیکن در شرایطی جذب شد که مصدومیت داشت.

۱۹ بازیکن و ۹۲ بازی

این ۱۹ بازیکن که می‌توان از آن‌ها با عنوان خارجی‌های ناکام در استقلال یاد کرد، جمعاً ۹۲ بار با پیراهن این تیم به میدان رفته و جمع گل‌های زده این خارجی‌ها که عمدتاً هم مهاجم و هافبک بوده‌اند به عدد ۷ می‌رسد که این آمار موید ناکامی این نفرات است.

بازیکنان خارجی استقلال که بیشتر از ۱۰ بازی برای این تیم نداشته‌اند:
استقلال و فاجعه‌ای به نام بازیکن خارجی
 

 

ارسال نظر
نظرات کاربران
بیشتر
دیگر رسانه ها