کد خبر : 56822

مقررات جدید ترامپی در بازار خودرو آمریکا

مقررات جدید ترامپی در بازار خودرو آمریکا

ترامپ از آغاز دوره ریاست‌جمهوری خود به‌دنبال وضع قوانین و مقررات تسهیل‌کننده برای افزایش سطح تولیدات خودرویی بود.

به گزارش خودروتک به نقل از دنیای اقتصاد، به همین منظور وی تغییراتی در استانداردهای آلایندگی این کشور اعمال کرد؛ به‌طوری‌که مطابق قوانین جدید، خودروسازان تا سال ۲۰۲۶ سالانه موظف بودند ۵/ ۱ درصد از دی اکسید کربن خروجی از اگزوز خودروهای خود را کاهش دهند. این رقم پیش از این سالانه ۵ درصد پیش‌بینی شده بود.

همچنین مصرف سوخت خودروها نیز تا سال ۲۰۲۶ باید به ۱/ ۴۰ مایل به ازای هر گالن بنزین برسد، این در شرایطی است که این استاندارد پیش از این ۷/ ۴۶ مایل به ازای هر گالن سوخت بود. آنچه مشخص است ترامپ قوانین محیط زیستی آسان‌تری با هدف دستیابی به سود بیشتر در خودروسازی‌ها و افزایش تولید خودروها وضع کرد. همراه با مقررات جدید خانواده‌های آمریکایی قادر خواهند بود از خودروهای ارزان‌تری استفاده کنند.

اما با وجود استقبال برخی خودروسازان از طرح ترامپ برخی از ایالات همچون کالیفرنیا زیر بار مقررات خودرویی ترامپ نرفتند به‌طوری‌ که مراجع ایالت کالیفرنیا طرحی را به تصویب رساندند که رانندگان را ملزم می‌کرد به استاندارد‌های آلایندگی که در دوره باراک اوباما تصویب شده بود پایبند بمانند. در این بین شرکت‌هایی همچون تویوتا و فیات در تلاش برای جلوگیری از اقدام کالیفرنیا برای اجرای قوانین سختگیرانه‌تر در حوزه آلایندگی و بهره‌وری خودروها از ترامپ حمایت کردند حال آنکه شرکت‌هایی نظیر مزدا، هیوندا و کیا، میتسوبیشی و سوبارو و همچنین انجمن ملی نمایشگاه‌داران آمریکا نیز پشت ترامپ ایستادند.

بازار خودرو آمریکا

با این حال در سال ۲۰۱۹ چند شرکت از جمله فورد، هوندا، فولکس واگن و بی.‌ام.‌و، به‌صورت داوطلبانه توافق‌نامه‌ای را با مقامات کالیفرنیا برای کاهش آلایندگی خودروها امضا کردند و جنرال موتورز و نیسان نیز به مقررات ترامپ پشت کردند. با این حال روز گذشته رویترز در گزارشی اعلام کرد  ترامپ در آخرین روزهای سکانداری دولت خود، لطفی میلیون دلاری به صنعت خودروی این کشور کرد.

در حالی که تنها هفت روز به پایان زمامداری رئیس‌جمهور فعلی ایالات‌متحده باقی مانده، با درخواست صنایع خودروسازی برای تعویق در مجازات صنایعی که قادر به ارتقای بهره‌وری مصرف سوخت نبودند، موافقت کرد. این در حالی است که تابستان سال جاری، دادگاه تجدیدنظر ایالات‌متحده، تصمیم ترامپ مبنی بر تعلیق مجازات بر این صنایع را رد کرده بود. جای تعجب نیست دولتی که از توافق‌نامه اقلیمی پاریس خارج شده، در سال ۲۰۱۹ نیز مجازات برای

 

ارسال نظر
نظرات کاربران
بیشتر
دیگر رسانه ها