کد خبر : 36542

رویای بزرگ صنعت خودروی آلمان چقدر هزینه دارد؟

رویای بزرگ صنعت خودروی آلمان چقدر هزینه دارد؟

اگر خودروسازان آلمانی بخواهند از خودروهای متعارف امروزی به سمت خودروهای برقی تغییر مسیر بدهند به 20 میلیارد یورو کمک دولتی نیازمند خواهند بود.

به گزارش خودروتک به نقل از سایپانیوز، انجمن خودروسازی آلمان VDA از دولت این کشور تقاضای تخصیص چند میلیارد یورو برای حمایت کامل از تحول در صنعت خودروی این کشور و عبور از موتورهای درون سوز به قوای محرکه برقی را مطرح کرده است.

استفان ولف از انجمن خودروسازی آلمان در مصاحبه رادیویی گفته است: «من فکر می کنم بودجه ای که تأمین کنندگان و صنعت خودروی آلمان برای این دوره گذار نیاز دارد دو رقم با 9 صفر جلوی آن باشد». این اظهار نظر زمانی مطرح می شود که قرار است گردهمایی بین سران صنعت خودرو و سیاستمداران دولتی در برلین برگزار شود.

مجری برنامه رادیویی از استفان ولف خواست رقم دقیق تری را بیان کند تا شنونده ایده بهتری از این برآورد داشته باشد که ولف در جواب رقمی حدود 10 تا 20 میلیارد یورو را مطرح کرد.

بخشی از این سرمایه گذاری برای زیرساخت های شبکه ی شارژ خودروهای برقی و بخشی از آن سرمایه گذاری در انرژی های تجدید پذیر برای تقویت تقاضا برای خودروهای برقی است. بخش دیگری از این سرمایه گذاری بهتر است در پیل های سوختی و سوخت های هیدروژنی صورت پذیرد که پاک ترین فناوری شناخته شده فعلی است.

برخی می گویند صنعت خودروی آلمان غفلت کرده و به موقع خود را برای تولید و توسعه فناوری ها و انرژی های نو آماده نکرده است. در حال حاضر مهمترین رقیب صنعت خودروی آلمان، کشور چین است که حکومت آن سرمایه گذاری بسیار سنگینی را در خودروهای برقی، سوخت های جایگزین و انرژی های تجدید پذیر کرده که هیچ کشوری در دنیا قدرت رقابت با آن را ندارد.

ظرف 10 سال آینده، بر اساس گزارش منتشر شده، 400 هزار شغل در صنعت خودرو، که یکی از اصلی ترین ستون های اقتصاد آلمان را تشکیل می دهد، در معرض نابودی قرار گرفته است. در یک دهه آینده، موتورهای درون سوز یا در اصطلاح احتراق داخلی internal combustion مرحله به مرحله از چرخ تولید خارج می شوند. زمانی که باتری ها جای قوای محرکه درون سوز را بگیرند، تعداد قطعات مورد نیاز برای به حرکت درآوردن خودرو به شدت کاهش می یابد که به معنی از دست رفتن مشاغل در قطعه سازی، لوازم یدکی و تأمین است.

بر اساس مطالعات انجام شده در انجمن خودروی آلمان، فقط 80 تا 90 هزار شغل به طور مستقیم در شاخه ی قوای محرکه تا سال 2030 از دست خواهد رفت.

در ماه نوامبر سال 2019 دولت آلمان یارانه برای خودروهای برقی اختصاص داد که از مالیات تأمین می شود. آنگلا مرکل هم در همان زمان درخواست ایجاد 1 میلیون ایستگاه شارژ خودرو در سراسر آلمان تا سال 2030 را مطرح کرد. این در حالی است که امسال یعنی 2020 فقط 21 هزار ایستگاه شارژ خودروهای عمومی درسراسر آلمان وجود دارد. نبود ایستگاه شارژ عمومی یکی از مهمترین موانع گسترش خودروهای برقی در آلمان است.

 

ارسال نظر
نظرات کاربران
بیشتر
دیگر رسانه ها