کد خبر : 42334

چالش های ساخت دستگاه تنفس مصنوعی جنرال موتورز

چالش های ساخت دستگاه تنفس مصنوعی جنرال موتورز

«جنرال موتورز باید فورا کارخانه مسخره لرداستون در اوهایو یا کارخانه دیگری را بازگشایی کرده و همین حالا تولید دستگاه‌های تنفس مصنوعی را آغاز کند. فورد هرچه زودتر تولید دستگاه‌های تنفس مصنوعی را شروع کن!»

به گزارش خودروتک به نقل از دیجی کالا ، گسترش سریع ویروس کرونا باعث استفاده از تجهیزات پزشکی زیادی در آمریکا شده و نیاز به دستگاه‌های تنفس مصنوعی را افزایش داده، مشکلی که خودروسازانی مثل فورد و جنرال موتورز قول داده‌اند آن را حل کنند. یک روز پس از اینکه رئیس جمهور ترامپ از تعداد زیاد دستگاه‌های تنفس مصنوعی مورد نیاز در نیویورک ابراز نگرانی کرد، حالا در توئیتر خودش از این دو خودروساز خواسته هرچه زودتر تولید این تجهیزات پزشکی را آغاز کنند.

ترامپ در یک توئیت جداگانه گفته جنرال موتورز قول داده هرچه زودتر ۴۰ هزار دستگاه تنفس مصنوعی تولید کند اما سپس حرف خودش را پس گرفته و گفته فقط ۶۰۰۰ دستگاه تولید خواهد کرد و برای این کار مبلغ زیادی می‌خواهد.

در ۲۰ مارس، جنرال موتورز طی یک بیانیه اعلام کرد در حال همکاری با شرکت ونتک است تا تولید دستگاه‌های تنفس مصنوعی را افزایش دهد. چند روز بعد، فورد اعلام کرد با همکاری تری‌ام، جنرال الکتریک و اتحادیه کارگران خودرو تجهیزات محافظتی شخصی و دستگاه‌های تنفس مصنوعی تولید خواهد کرد. کارخانه لرداستون در اوهایو که ترامپ به آن اشاره کرده سال گذشته پس از توقف تولید شورلت کروز به لرداستون موتورز فروخته شد.

دستگاه تنفس مصنوعی جنرال موتورز

هزینه‌های بالای تغییر کاربری

چندی پیش اعلام شد کاخ سفید، پس از اینکه متوجه شده تولید دستگاه‌های تنفس مصنوعی و تغییر کاربری کارخانه هزینه ۱ میلیارد دلاری دارد تصمیم گرفت از این کار صرف نظر کند. کارخانه تولید قطعات در کوکومو ایندیانا قابلیت تولید ۸۰ هزار دستگاه تنفس مصنوعی را دارد. جنرال موتورز پیش از این کارکنانی برای مونتاژ این دستگاه‌ها در کارخانه کوکومو استخدام کرده و شرکت تجهیزات پزشکی ونتک هم یک تامین‌کننده برای ۷۰۰ قطعه‌ای که به منظور ساخت دستگاه‌های تنفس مصنوعی نیاز است را پیدا کرده است.

وقتی اندرو کوئومو فرماندار نیویورک اعلام کرد این ایالت به ۳۰ هزار دستگاه تنفس مصنوعی نیاز دارد، ترامپ گفت احساس می‌کند این تعداد خیلی بیشتر از آن چیزی است که این ایالت در واقع نیاز دارد. او در این باره هم گفته بود:

«وقتی به بیمارستان‌های مهم سر بزنید می‌بینید فقط دو دستگاه تنفس مصنوعی در آن‌ها وجود دارد. و حالا ناگهان ۳۰ هزار دستگاه سفارش می‌دهند؟»

دستگاه تنفس مصنوعی

طی گسترش ویروس کرونا، کمبود دستگاه تنفس مصنوعی یکی از مشکلات اصلی دولت آمریکا بوده است. این دستگاه‌ها به کسانی که مبتلا به ویروس کرونا شده‌اند کمک می‌کنند بهتر تنفس کنند، چون این بیماری باعث تنگی نفس شدید می‌شود. در بسیاری از موارد، همین دستگاه‌ها جان افراد مبتلا را نجات می‌دهند.

اما درنهایت جنرال موتورز روز گذشته موفق به ارائه محصول نهایی از این دستگاه های تنفسی شده‌ٰاست که در حدود ۱۵ هزار دلار قیمت دارند. این درحالیست که قیمت دستگاه‌های تنفسی رایج بیمارستانی در آمریکا به شکل چشمگیری افزایش یافته و به مرز ۵۰ هزار دلار رسیده‌است. از این رو محصول جنرال موتورز در حوزه تجهیزات بیمارستانی می‌تواند در نقش یک انتخاب کار آمد و بصرفه ظاهر‌شود.

 

ارسال نظر
نظرات کاربران
بیشتر
دیگر رسانه ها