کد خبر : 77225

روش جدا کردن یارانه بانوان از همسر | کدام گروه از بانوان می توانند یارانه خود را جدا کنند؟

روش جدا کردن یارانه بانوان از همسر | کدام گروه از بانوان می توانند یارانه خود را جدا کنند؟

برخی بانوان به دلایلی ترجیح می دهند تا یارانه خود را از همسرشان جدا کنند. البته جدا کردن یارانه بانوان از همسر نیازمند شرایطی است.

ثبت نام یارانه نقدی بار دیگر از سر گرفته شده است. ثبت نام یارانه نقدی پس از چندین سال وقفه انجام می شود. تمامی افراد می توانند در ثبت نام یارانه نقدی شرکت کنند. پس از ثبت نام یارانه نقدی ، اطلاعات افراد بررسی شده و در صورت مشمول بودن یارانه نقدی آنها برقرار می شود. ثبت نام یارانه نقدی بر اساس نوبت کد ملی افراد انجام می شود.

روش جدا کردن یارانه بانوان از همسر

سیده طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها به این پرسش پاسخ می‌دهد؛ افرادی که بدسرپرست هستند باید به دادگاه مراجعه و در آنجا حکم عدم سازش یا بدسرپرستی بگیرند؛ سپس با آن حکم به فرمانداری مراجعه کنند و فرمانداری طبق حکم دادگاه به پلیس به علاوه ١٠ نامه می‌دهد؛ و پلیس به علاوه ١٠ این را اعلام می‌کند که یارانه این خانم از همسرش جدا شود.

روش جدا کردن یارانه خانم ها از همسر پس از طلاق

وی همچنین در مورد خانم هایی که از همسر خود طلاق گرفته‌اند گفت: اگر فردی طلاق گرفته و شوهر سابق او جز حذفی ها نبوده، خانم می‌تواند به پلیس به علاوه١٠ مراجعه و درخواست دهد که یارانه خود را از همسرش جدا کند.

اطلاعیه در مورد زمان واریز مرحله دوم یارانه 300 و 400 هزار تومانی

به گزارش تسنیم، مرحله دوم یارانه تکمیلی کمک‌معیشتی سرپرستان متقاضی بازبینی و تجدید نظر به دهک‌بندی و قطع یارانه در اردیبهشت ماه 1401 واریز گردید.

این مرحله از پرداخت در ادامه ارائه درخواست بازبینی سرپرستان خانواری که به دهک‌بندی و قطع یارانه در مرحله 135 از طریق سایت hemayat.mcls.gov.ir وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شده بود، واریز شد.

براین‌اساس، کمک‌معیشتی تکمیلی مرحله 135 به حساب خانواری که تا قبل از اردیبهشت ماه 1401 مشمول دریافت یارانه بوده اما در این مرحله بنا به اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دهک دهم قرار گرفته بودند و یارانه‌شان قطع شده بود و متقاضی تجدیدنظر و بازبینی در دهک‌بندی اعلام‌شده آن وزارت‌خانه هستند، واریز شده است.

این مبلغ واریزی به حساب سرپرستان تا انجام بررسی‌ها و تأیید توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسدود و غیر قابل برداشت خواهد بود.

همچنین به‌حسب اطلاع‌رسانی‌های قبلی صورت‌گرفته، اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه 10 میلیون ریالی کرونا از سرپرستان خانواری که این تسهیلات را دریافت کرده‌اند، کسر گردیده است.

مجدداً یادآوری می‌گردد معترضین به دهک‌بندی اعلام‌شده و یا قطع یارانه اردیبهشت ماه 1401 کماکان لازم است از طریق آدرس اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir و یا تلفن گویای 09200006369 وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتراض خود را ثبت و پیگیری نمایند.

یادآور می‌شود، پیش‌تر مرحله اول تکمیلی یارانه کمک‌معیشتی مرحله 135 به حساب سرپرستانی که متقاضی بازبینی و تجدید نظر در قطع یارانه در اردیبهشت ماه 1401 بودند، انجام شده است.

تفاوت 2 سامانه اعلام شده یارانه نقدی

به گزارش ایسنا، فضای یارانه‌ای از ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری، متفاوت و البته پرماجرا پیش رفته است و بعد از واریز یارانه جدید ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی، افراد بسیاری درگیر این جریان بوده‌اند؛ خانوارهایی که تا پیش از این، یارانه دریافت می‌کردند ولی از اردیبهشت‌ماه، یارانه آنها قطع شد و دیگر، افرادی که از سال‌ها قبل یارانه آنها قطع شده و یا اصلا در لیست یارانه‌بگیران قرار نداشتند. مدتی بعد نیز  در ۲۷ اردیبهشت ماه، ثبت‌نام از جاماندگان یارانه آغاز شد.

 در این میان دو سامانه در دسترس مردم قرار گرفته که امور یارانه‌ای خود را در آن انجام دهند که کاربرد متفاوتی از یکدیگر دارد؛ سامانه ثبت اعتراض و درخواست بازبینی و دیگری سامانه ثبت‌نام از جاماندگان یارانه. این در حالی است که برخی متقاضیانی که از قبل یارانه آنها قطع شده و یا یارانه‌ای دریافت نمی‌کردند به سامانه ثبت اعتراض وارد شده‌اند، در حالی که برای آنها چنین کارایی نداشته و فقط باید به سامانه ثبت‌نام مراجعه کنند.

این در حالی است که تا پیش از این، حدود ۷۸ میلیون نفر در جمع یارانه‌بگیران ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی قرار داشتند که بیش از ۶۰ میلیون نفر از آنها یارانه معیشتی (ناشی از اصلاح قیمت بنزین) هم دریافت می‌کردند اما یارانه جدید، شامل حدود ۷۲ میلیون نفر شد و مابقی را وزارت رفاه در قالب دهک دهم حذف کرد؛ این یارانه برای ۹ دهک پرداخت شد؛ به‌طوری‌که برای سه دهک اول هر نفر ۳۰۰ هزار و شش دهک بعدی ۴۰۰ هزار تومان واریز شد، در این میان بخشی از حذف شدگان و البته کسانی که دریافت کرده بودند، نسبت به دهک‌بندی صورت گرفته، اعتراض داشتند.

فقط کسانی که یارانه می‌گیرند و یا یارانه آنها از اردیبهشت قطع شده، می‌توانند اعتراض کنند

بر این اساس سامانه hemayat.mcls.gov.ir  از سوی وزارت رفاه، در دسترس قرار گرفت که ورود به آن برای عموم نیست بلکه تنها افرادی می‌توانند نسبت به ثبت اعتراض و درخواست بازبینی در آن اقدام کنند که تا فروردین امسال یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی و یا یارانه معیشتی ۵۵ تا ۲۰۵ هزار تومانی را دریافت می‌کردند و  یا هر دو را داشته‌اند، به عبارتی یارانه‌بگیر بوده‌اند و  یارانه مرحله ۱۳۴ (فروردین) را هم دریافت کرده بودند ولی دیگر مرحله ۱۳۵ و ۱۳۶ یعنی برای اردیبهشت و خرداد که یکجا واریز شد را دریافت نکرده و حذف شدند.

همچنین افرادی می‌توانند به این سامانه وارد و درخواست بازبینی داشته باشند که حتی یارانه جدید را دریافت کرده‌اند ولی نسبت به دهک‌بندی انجام شده، معترض هستند. کلیه افراد یارانه‌بگیر و آنهایی که دریافتی ندارند، می‌توانند با ورود به همین سامانه hemayat.mcls.gov.ir  و یا از طریق شماره گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ از وضعیت دهک خود مطلع شوند.

این در حالی است که با دستور رئیس جمهوری برای پیگیری اعتراض صورت گرفته، سازمان هدفمندی یارانه‌ها تاکنون به حساب افرادی که اعتراض کرده و درخواست بازبینی داشته‌اند، واریز  یارانه جدید را انجام داده ولی فعلا مسدود است تا بعد از بررسی وتائید وضعیت آنها برای دریافت یارانه، در دسترشان قرار گیرد.

ثبت نام برای همه کسانی که یارانه نمی‌گیرند

اما سامانه دیگر، my.gov.ir است که برای ثبت‌نام از جاماندگان یارانه در دسترس قرار گرفته و مسئولیت آن بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است. برای ورود به این سامانه محدودیتی برای هیچ گروه متقاضی یارانه نیست یعنی چه افرادی که  در قالب دهک دهم حذف شده‌اند و چه کسانی که در سال‌های گذشته یا اصلا در لیست یارانه بگیران نبوده‌اند و یا اینکه قبلا حذف و یا انصراف داده بودند.

ثبت‌نام از جاماندگان یارانه، به استناد تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال انجام می‌شود و لیست متقاضیان بعد از بررسی اولیه توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها، در اختیار وزارت رفاه جهت پایش نهایی و دهک بندی قرار خواهد گرفت که در صورت تائید در لیست یارانه‌بگیران اضافه خواهند شد.

برای ثبت درخواست در هر دو سامانه hemayat.mcls.gov.ir  و همچنین my.gov.ir ، فعلا محدودیت زمانی وجود ندارد.

ارسال نظر
نظرات کاربران
بیشتر
دیگر رسانه ها