حامد لک به پرسپولیس برنگشت

کادر فنی پرسپولیس که بعد از شکست مقابل آلومینیوم اراک و کنار رفتن از جام حذفی 5 روز تمرینات را تعطیل کرده بود، دیروز و از ساعت 17 در هوای عجیب و غریب تهران و در ورزشگاه شهید کاظمی برای بازی با پیکان تمریناتش را آغاز کرد.
به گزارش ایران ورزشی، در این تمرین همه بازیکنان حاضر بودند غیر از وحید امیری و البته حامد لک. گفته میشد احتمالاً حامد لک از این تمرین به جمع همبازیانش باز خواهد گشت اما این اتفاق نیفتاد. ظاهراً فعلاً تمرینات اختصاصی این دروازهبان ادامه خواهد داشت و زمان بازگشتش مشخص نیست.
از سوی دیگر وحید امیری بازیکن مصدوم پرسپولیس هم در این تمرین حضور نداشت و او نیز از یک هفته دیگر در اردوگاه سرخ آفتابی خواهد شد. این وضعیت در مورد فرشاد فرجی هم وجود دارد و او نیز دیگر مصدوم سرخها به حساب میآید.
دیروز اما سایر بازیکنان تمرین پرفشاری انجام دادند و 80 دقیقه تمرین کردند. همچنین خبری از عیسی آلکثیر هم نبود، هر چند با تصمیم او برای عمل جراحی حالا حالاها او را در ورزشگاه شهید کاظمی نخواهیم دید.